Emilia Nyman

Emilia Nyman

Emilia Nyman on lauluopettaja ja -valmentaja.

Emilia Nyman on lauluvalmentaja (vocal coach), näyttelijä ja laulaja. Hän on valmistunut musikaaliartistiksi Göteborgin Balettakademienista 2002. Edellisen kerran Emilia on nähty Helsingin Kaupunginteatterin näyttämöllä Niin kuin taivaassa -musikaalissa, Gabriellan roolissa.

Emilia on tehnyt töitä Helsingin Kaupunginteatterissa vuodesta 2003 näyttelijänä ja suurmusikaalien lauluvalmentajana vuodesta 2016. Tämän lisäksi hän on toiminut lauluvalmentajana ja lauluopettajana Kouvolan Kaupunginteatterissa, Åbo Svenska Teaternissa, Mikkelin Kaupunginteatterissa, Kotkan Kaupunginteatterissa, Turun Kaupunginteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa ja viimeisimpänä Svenska Teaternissa Helsingissä.

Emilia on opettanut yhteensä jo 20 vuotta, opiskelee Estill Voice Trainingia ja tekee yhteistyötä omien opettajiensa ja mentoreidensa, Tim Richardsin ja Ian Nicholasin kanssa. Emilia on vetänyt useamman kurssin musiikkiteatterilaulamisesta ja auditioneista yhteistyössä useiden kollegojen kanssa. Hän toimii myös useiden tunnettujen näyttelijöiden yksityisopettajana sekä ohjaa dubbauksia.

*****

Emilia Nyman is a Vocal Instructor and a Vocal Coach.

Emilia Nyman is a Vocal Coach, Actor and Vocalist. She graduated as a Musical Artist at Balletakademien Göteborg in 2002. Performing as an actor, Emilia was previously seen on stage in the musical Niin kuin taivaassa (Så som i himmelen) in Helsingin Kaupunginteatteri as “Gabriella”.

Emilia has been working for Helsingin Kaupunginteatteri as an actor since 2003, and as a vocal coach for grand musicals since 2016. In addition, she has worked as a vocal coach and vocal instructor at Kouvolan Kaupunginteatteri, Åbo Svenska Teatern, Mikkelin Kaupunginteatteri, Kotkan kaupunginteatteri, Turun Kaupunginteatteri, Tampereen Työväen Teatteri, and most recently at Svenska Teatern Helsinki.

Emilia has a laudable 20-year-experience in vocal coaching, and she studies the Estill Voice Training while also collaborating with her coaches and mentors, Tim Richards and Ian Nicholas. Emilia has conducted numerous courses on musical theatre singing and auditioning in cooperation with several of her colleagues. She has also individually coached an uncountable number of awarded actors and directs dubbing.