Meistä

Meistä

Toimintamme ydin ovat alan taitavimmat musikaalikapellimestarit, joiden mukana tarjoamme usein koko orkesterin ja musiikkituotannon harjoituksiin ja esityksiin.

MD Companyn korkea laatu sekä ainutlaatuisuus suomalaisessa musiikkiteatterikentässä perustuvat ennen kaikkea ihmisiin: jokaiseen tehtävään etsitään alallaan ja tehtävässään Suomen taitavimmat musiikkiteatterin tekijät, joita yhdistää voimakas intohimo alaan ja sen kehittämiseen – oli kyse sitten yksittäisestä muusikosta, studiolaulajasta tai puhtaaksikirjoittajasta.

Suomen suurimmat teatterit käyttävät MD Companyn ammattilaisia – erityisesti silloin, kun esitettävä teos on musiikillisesti laaja ja vaativa. Menestyksekäs musiikkiteatterituotanto tarvitsee musiikillisen vision lisäksi paljon näkymätöntä työtä käytännön asioiden parissa. MD Companylla on soittajien ja heidän sijaistensa työllistämisen edellyttämät laajat verkostot, vahva osaaminen sekä maine hyvänä työnantajana ja yhteistyökumppanina.

MD Companyn tiimi on lisäksi ollut mukana luomassa useita uuden suomalaisen musiikkiteatterin merkkiteoksia ja tunnistettavaa sävelkieltä: mm. Tytöt 1918, Viita 1949, rock-musikaali Hamlet ja viimeisimpänä Momentum 1900. Tulokset syntyvät saumattomalla tiimityöllä, taide ja korkeatasoinen sisältö edellä.